eCAL programmaregelaar

Vorige1 / 6Volgende

Specificaties

Merk West CS
Model / type eCAL E6C
Prijs Op aanvraag
Conditie Nieuw
Geplaatst op 04-04-2011 10:37
PDF Klik hier

Beschrijving van adverteerder

eCAL van West Control Solutions: de universele programmagever/regelaar die geschikt is voor vele markten, zoals heat-treatement, laboratoria, Life Science, ovenbouw ... en leverbaar al vanaf €120,-.

West Control Solutions versterkt haar temperatuurregelaar portefeuille door het introduceren van eCAL, een compacte, low-cost temperatuur en procesregelaar met zeer uitgebreide mogelijkheden. De 1/8 en 1/16 DIN-regelaar is eenvoudig te installeren en uitermate geschikt voor retrofit. De eCAL regelaar is ideaal voor stand-alone wetenschappelijke en industriële processen.

De eCAL regelaar levert een kosteneffectieve en compacte oplossing met verbeterde esthetische vormgeving en een performance die men verwacht van hoofdzakelijk hoger segment producten. Met zijn zeer ondiepe inbouw van maar liefst 70mm kan hij vrijwel overal geplaatst worden. De unit heeft standaard een universele ingang voor alle sensoren waardoor hij flexibel inzetbaar is. Hij kan tot maximaal 3 uitgangen (relais, SSR aansturing, lineaire DC uitgang en RS485 opties) worden geleverd. Hij is uitgerust met een eenvoudig LED-display bestaande uit twee regels van elk 4 cijfers. De eenvoudige gebruikersinterface is door middel van 4 membraam koppen te bedienen. De functie knop is eenvoudig door de gebruiker zelf te configureren. De status van de drie uitgangen worden elk door een LED op het display weergegeven.

Naast een volledige PID regeling heeft de eCAL een programmagever functie. Deze heeft de mogelijkheid voor het volgen van 2 profielen van elk maximaal 16 segmenten. Functies zoals een vertragingstimer, auto holdback voor een gegarandeerde soak tijd zijn standaard in deze programmagever aanwezig. Het bedienen en starten van de profielen kan eenvoudig door de knoppen aan de voorzijde van de regelaar. Bovendien zijn er alarmen en diagnostische functies aanwezig die helpen om problemen te voorkomen. Zo worden de levensduur van relais bijgehouden en de omgevingstemperatuur wordt bewaakt. Samen met vooraf in te stellen absolute of relatieve alarmen op het proces kunnen maatregelen zoals preventief onderhoud worden gepleegd. Dit voorkomt stilstand van uw proces, productieverlies en bovenal onnodige kosten.


Contactgegevens Isotron Systems B.V.

Isotron Systems B.V.
De Meerheuvel 6a
5221 EA 's-Hertogenbosch
Nederland
073-6391639
www.isotron.eu
×

E-mail de adverteerder


Verstuur mijn reactie >
×

Dit product delen

Selecteer hieronder hoe u dit product wilt delen

E-mail adverteerder Product delen AfdrukkenMeer advertenties van Isotron Systems B.V.

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag