PRO.FILE Product Data Management (PDM)

Vorige1 / 1Volgende

Specificaties

Merk PRO.FILE PDM
Model / type Product Data beheer
Prijs Op aanvraag
Conditie Nieuw
Geplaatst op 18-02-2013 09:50
PDF Klik hier

Beschrijving van adverteerder

Met PRO.FILE kan alle data gerelateerd aan producten, onderdelen, materialen op een zeer detaillistisch niveau gemanaged worden. Hierbij kan gedacht worden aan product karakteristieken en attributen, grafische weergave, tekst documenten of spreadsheets. PRO.FILE omvat de gehele productlevenscyclus.

PRO.FILE is een state-of-the-art IT oplossing voor het beheer van alle project, product, ontwerp en ontwikkeling data. PRO.FILE is zeer geschikt voor bedrijven die complexe projecten en/of producten ontwikkelen. PRO.FILE is veelzijdig en schaalbaar waardoor PRO.FILE inzetbaar is voor het automatiseren van eenvoudige document stromen tot het bedrijfbreed beheren van alle informatie gedurende de gehele levenscyclus.

PRO.FILE biedt een centrale opslag voor alle data en documenten. Zowel technische als commerciële documenten. Gebruikers binnen en buiten de organisatie hebben toegang tot alle geautoriseerde informatie. Daarnaast biedt PRO.FILE uitgekristalliseerde en bewezen functionaliteit, zoals: workflow, digitaal archiveren, kennisbeheer en proces management.

PRO.FILE past eenvoudig in uw bestaande IT omgeving met een naadloze integratie met alle leidende CAD , ERP, CRM, E-mail systemen en Office applicaties. PRO.FILE biedt ondersteuning in de gehele waardeketen. Het resultaat is een grotere transparantie, en efficiënte samenwerking in en om de bedrijfsgrenzen.


Contactgegevens PLM XpertCenter BV

PLM XpertCenter BV
Tussenlanen 11
2861 CB Bergambacht
Nederland
0182-350441
www.plmxpert.nl
×

E-mail de adverteerder


Verstuur mijn reactie >
×

Dit product delen

Selecteer hieronder hoe u dit product wilt delen

E-mail adverteerder Product delen AfdrukkenMeer advertenties van PLM XpertCenter BV

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag