Weintek HMI met CODESYS en remote I/O

Vorige1 / 1Volgende

Specificaties

Merk Weintek
Model / type cMT3090
Prijs Op aanvraag
Conditie Nieuw
Geplaatst op 24-01-2019 14:26

Beschrijving van adverteerder

Weintek Labs uit Taiwan, vooral bekend als leverancier van gebruiksvriendelijke en betaalbare HMI bedienschermen, heeft vorig jaar het assortiment uitgebreid met Remote I/O modules. Daarnaast kunnen sinds kort de cMT3072, cMT3090 en de cMT3151 worden voorzien van CODESYS 3 PLC functionaliteit. CODESYS werkt volgens de standaard IEC 61131-3 norm.
Dit maakt dat de HMI’s in combinatie met remote I/O een unieke en krachtige combinatie wordt.

De HMI’s zijn uitgerust met een dual-core processor waarbij 1 core wordt gebruikt voor de Weintek visualisatie en de andere core voor de CODESYS runtime. De beide core’s werken onafhankelijk van elkaar, waardoor beide optimaal kunnen functioneren.
De HMI’s beschikken verder over 2 Ethernetpoorten, 3 seriële poorten en een CANbus poort. Welke gebruikt kunnen worden voor de communicatie met de Remote I/O, andere besturingsmodules en een netwerkverbinding.

De Weintek iR-serie remote I/O is een systeem dat modulair is opgebouwd door middel van verschillende modules. Deze modules bestaan uit een Coupler en digitale- en analoge I/O modules die eenvoudig aan deze Coupler kunnen worden geklikt. Aansturing kan via een PLC maar ook via CODESYS dat draait op een Weintek scherm naast de HMI software. Er zijn 2 Couplers beschikbaar een CAN bus Coupler en een MODBUS TCP/IP Coupler, waarbij de MODBUS TCP/IP Coupler 2 Ethernetpoorten heeft waardoor je eenvoudig door kunt lussen zonder dat er een switch nodig is.


Meer informatie over Remote I/O: https://www.plcdirect.eu/remote
Meer informatie over de cMT-3090: https://www.plcdirect.eu/cmt3090


Contactgegevens PLC Direct Benelux B.V.

PLC Direct Benelux B.V.
Stationsweg 416
3925 CG SCHERPENZEEL
Nederland
0318-528020
www.plcdirect.eu
×

E-mail de adverteerder


Verstuur mijn reactie >
×

Dit product delen

Selecteer hieronder hoe u dit product wilt delen

E-mail adverteerder Product delen AfdrukkenMeer advertenties van PLC Direct Benelux B.V.

€ 79,00
€ 11,10
€ 4,50