PLCDirect Benelux voegt SOLO Basic temperatuurregelaars toe aan z

Specificaties

Merk SOLO
Model / type SLB-serie
Prijs € 44,00 (Ex. BTW)
Conditie Nieuw
Geplaatst op 05-03-2019 13:52
PDF Klik hier

Beschrijving van adverteerder

Deze prijsgunstige temperatuurregelaars zijn de perfecte oplossing voor verwarmings- en koelprocessen. Er kan een thermokoppel- of RTD-opnemer worden aangesloten en afhankelijk van het model beschikken ze over een relais, spanningspuls- of 4 tot 20 mA uitgangssignaal.

Op de SOLO Basic-units kunnen 11 soorten thermokoppels, 4 soorten RTD-temperatuursensoren worden aangesloten en ondersteunen drie besturingsmodi: PID, AAN / UIT en Handmatig. Een Auto Tuning (AT)-functie is beschikbaar met PID-regeling. Op een aantal modellen zijn er twee alarmuitgangen beschikbaar met negen selecteerbare alarmtypen. Modellen met alarmuitgangen kunnen ook worden geconfigureerd om een van de alarmuitgangen als een tweede besturingsuitgang te gebruiken, waardoor zowel verwarmings- als koelregeling of tweetraps verwarming of tweetraps koelregeling mogelijk is.

De SOLO Basic temperatuurregelaar heeft een inbouwgrootte van 48 x 48 mm (1/16 DIN) en werkt op een voedingsspanning van 100 tot 240 VAC. Twee 4-cijferige LED-displays met 7 segmenten geven de proceswaarde (PV) en de gewenste waarde (SV) aan; rood voor PV en groen voor de SV waarde. Deze temperatuurregelaars hebben een waterdichte IP66 voorzijde en beschikken daarnaast over UL-, CuL- en CE-goedkeuring.

De SOLO-basic temperatuurregelaars zijn verkrijgbaar vanaf € 44,80.


Contactgegevens PLC Direct Benelux B.V.

PLC Direct Benelux B.V.
Stationsweg 416
3925 CG SCHERPENZEEL
Nederland
0318-528020
www.plcdirect.eu
×

E-mail de adverteerder


Verstuur mijn reactie >
×

Dit product delen

Selecteer hieronder hoe u dit product wilt delen

E-mail adverteerder Product delen AfdrukkenMeer advertenties van PLC Direct Benelux B.V.

€ 79,00
€ 11,10
€ 4,50