UW ADVERTENTIE GRATIS OP ENGINEERSMARKT.NL

Kom direct in contact met technici en engineers en geef uw verkoop hiermee een extra impuls.
De bezoekers van engineersmarkt.nl kunnen rechtstreeks reageren op uw advertenties en informatie opvragen, een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen. Extra voordeel van het plaatsen van advertenties op engineersmarkt.nl is dat u beter gevonden wordt door zoekmachines.

Engineersmarkt.nl specialiseert zich op engineering-producten, zodat uw advertenties niet ten ondergaan in een overvloed aan branchevreemde producten.

Om advertenties te kunnen plaatsen moet u zich eerst eenmalig registreren. Hierna kunt u met uw e-mail adres en zelf gekozen wachtwoord inloggen. Als u bent ingelogd komt u binnen uw eigen beveiligde omgeving en kunt u direct uw advertenties plaatsen en beheren. Het plaatsen van uw advertenties is gratis.

Adverteren op de site is uitsluitend bedoeld voor professionele aanbieders van marktgerelateerde producten. Om u te kunnen registreren bent u dan ook verplicht om uw BTW nummer te vermelden. Advertenties die niet marktgerelateerd zijn worden door engineersmarkt.nl verwijderd.

Veiligheid
Engineersmarkt.nl doet haar best om ervoor te zorgen dat er alleen adverteerders en kopers op de site komen die uitsluitend goede bedoelingen hebben. Engineersmarkt.nl doet dit ondermeer door:

 • Volledige gegevens te vragen wanneer men zich registreert
 • IP adressen en e-mail adressen te verzamelen van de gebruikers die zich registreren en van bieders en kopers die contact opnemen met adverteerders van de site
 • Zelf de advertenties zo veel als mogelijk te controleren

Uw advertentie
Een advertentie bestaat uit de volgende gegevens:

 • Titel - Vermeld hier duidelijk om welk product het gaat 
 • Rubriek – Kies hier de rubriek en vervolgens de subrubriek die het best bij het product past. Dit vergroot de kans op verkoop van uw product of dienst. Ook voor de gebruikers van de site is het prettig als er overzichtelijk in de juiste rubrieken geadverteerd wordt.
 • Merk – Vermeld hier de originele fabrikant van het product
 • Model/type – Indien nodig kunt u hier het specifieke model/type invullen
 • Conditie – Hier kunt u aangeven of het product nieuw, gebruikt, demo etc is
 • Prijs – Hier geeft u de prijs (excl.btw) of andere voorwaarden aan
 • Omschrijving – Vermeld hier alle relevante informatie die u wilt vertellen over het product. De contactgegevens van uw bedrijf hoeft u hier niet te vermelden. Deze worden automatisch overgenomen van uw bedrijfsgegevens die u bij uw registratie heeft ingevuld. Deze worden in een apart kader onder uw advertentie vermeld
 • Pdf – Indien gewenst kunt u een pdf/datasheet met aanvullende informatie over het product toevoegen
 • Foto's – u kunt meerdere foto's van het product toevoegen
 • Uw bedrijfsgegevens met bedrijfslogo worden (automatisch) bij de advertentie getoond.

  Gratis adverteren 
  Het plaatsen van advertenties is gratis. Advertenties worden afgerekend met "credits". Iedereen die zich registreert, krijgt automatisch 10 credits op zijn account geboekt. Het plaatsen van een advertentie kost 1 credit. Het verlengen van een advertentie met 6 extra maanden kost ook 1 credit. Als uw credits op zijn, kunt u zelf weer gratis 10 credits bijboeken. 

  Voor meer informatie kunt u bellen met Martin de Boer, tel. 0570 657572