WELKOM OP ENGINEERSMARKT.NL

Engineersmarkt.nl is de nieuwe portal dat specifiek voor engineeringproducten is gericht op technici en engineers. Engineersmarkt.nl brengt vraag (technici en engineers) en aanbod (professionele aanbieders van componenten, halffabrikaten, machines, gereedschappen, instrumentatie etc.) bij elkaar. Op engineersmarkt.nl vindt u tal van interessante aanbiedingen. Hierbij kunt u denken aan nieuwe producten, (overtollige) voorraden, (prijs) aanbiedingen, acties, demo's, gebruikte of licht beschadigde producten etc. Alle producten worden overzichtelijk gepresenteerd via handige rubrieken en sub-rubrieken. Hierdoor zal de bezoeker van de website zijn weg snel weten te vinden. Aanbieders kunnen zelf hun advertenties plaatsen. De bezoekers kunnen rechtstreeks reageren op de advertenties.

Zoeken is vinden
Bent u op zoek naar een specifiek product, dan kunt u binnen engineersmarkt.nl op twee manieren zoeken:

  • U kunt zoeken op een specifiek woord. U typt bij 'advertentie zoeken´ het betreffende zoekwoord.
    Alle resultaten met betrekking tot dit zoekwoord worden getoond.
  • U zoekt aan de hand van rubrieken en subrubrieken.
    Alle resultaten binnen de gekozen (sub)rubriek worden getoond.


Vraag

Engineersmarkt.nl richt zich op iedereen die bij haar of zijn beroepsuitoefening te maken heeft met producten en diensten op het gebied van industriële automatisering, elektronica, elektrotechniek, aandrijftechniek, besturingstechniek etc. Dit zijn technici, engineers, elektronici, automatiseringstechnici, elektrotechnici, industriële installateurs, OEM-ers, systeemintegratoren, aandrijftechnici, constructeurs etc. Deze bezoekers kunnen rechtstreeks reageren op de advertenties.

Aanbod
Engineersmarkt.nl biedt leveranciers een nieuw verkoopkanaal om producten direct aan een grote en specifieke doelgroep aan te bieden. Aanbieders van engineering-producten plaatsen zelfstandig hun producten op de website en verhandelen deze direct met de klant. Nadat men zich eenmalig heeft geregistreerd kan men inloggen en 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar advertenties op de site plaatsen.
De site is uitsluitend bedoeld voor professionele aanbieders van marktgerelateerde producten. Om u te kunnen registreren bent u dan ook verplicht uw BTW nummer te vermelden.